Monday 11 February 2008

Saturday and Sunday Feb 9-10, 2008...just enjoying ourselves...prostě si to užíváme...


The weekend was mostly about catching up on the weblog, online photoalbum and relaxing. On Saturday, we went to the gym...and than we met for the dinner. Our meal - "Honey salmon with spinach and rice" - came out pretty good...at least everybody said so... The picture is little dark...sorry...don´t have a better one. After the dinner we watched another Heath Ledger movie...this time it was "The Knight´s Tale"...and I decided to wait little longer for my prince on the white horse...just kidding...but I DO believe in fairies, I DO, I DO :-)

Tento víkend byl ve znamení aktualizace weblogu, online fotoalba a relaxace. V sobotu jsme vyrazily s holkama opět do posilovny a pak se sešli na večeři. Naše jídlo - "Medový losos se špenátem a rýží" - dopadlo celkem dobře...alespoň to všichni říkali... Ta fotka je poněkud tmavá...omlouvám se, ale lepší nemám. Po večeři jsme shlédli další film v hlavní roli s Heather Ledgerem...tentokrát "Příběh rytíře"...a já jsem se rozhodla na svého prince na bílém koni ještě chvíli počkat...dělám si legraci...ale na víly VĚŘÍM stále...vážně existují...:-)

On Sunday, I was working again on the weblog...gotta let you know what´s going on here...right? In the afternoon, we cleaned up a bit and washed some laundry...than the girls came over to have another Pilates lesson...we are getting better in that...don´t have to follow the screen that much anymore...
In the evening, I´ve been catching up with people on Skype and ICQ...and I hope that everybody who I haven´t got the chance to see there is doing alright...love you all....see ya.

V neděli jsem pokračovala v práci na blogu...musím vás přeci informovat o tom, co se zde děje..ne? Odpoledne jsme trochu uklízeli a prali "velké prádlo"...pak přišly holky na další lekci Pilatesu...začínáme se zlepšovat...už nemusíme neustále sledovat obrazovku...
Večer jsem se snažila spojit s lidmi, které jsem dlouho neslyšela na Skypu a na ICQ...a doufám, že všichni ostatní, kteří tam nebyli se mají dobře....mám vás moc ráda...pa.

No comments: